Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij zo vaak mogelijk leuke dingen doen met mijn gezin, genieten van een heerlijke wintersportvakantie en uiteraard ook de rust opzoeken in de zon!"

Na de opleiding vrijetijdsmanagement ben ik aan de slag gegaan als communicatiemedewerker, maar na enkele jaren ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging! Deze heb ik gevonden binnen de arbeidsbemiddeling, enige tijd geleden gestart in de uitzendbranche en sinds 2019 werkzaam bij Joinuz als Recruiter Sociaal Domein.

Als recruiter ga ik met veel enthousiasme op zoek naar de beste match tussen opdrachtgever en professional binnen het Sociaal Domein voor o.a. functies als WMO Consulent, Schuldhulpverlener en Jeugdhulpverlener. Op zoek naar de beste baan om lekker te leven? Ik help jou graag verder!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490