Lekker leven

"Lekker leven betekend voor mij de vrijheid te hebben om dingen te doen die ik leuk vind! Dit kan een festival zijn in de stralende zon met vriendinnen, maar ook vind ik het heerlijk om een ontspannen dagje te hebben en niks te moeten. Daarnaast geniet ik er enorm van om regelmatig terug te gaan naar Zeeland, naar mijn familie en mijn hondje. Bovendien vind ik het superleuk om te reizen, nieuwe culturen te ontdekken en meer van de wereld te zien"

Dat is ook de reden dat ik (als echte levensgenieter) een halfjaar in Spanje heb gewoond, in het mooie Valencia. Verder ben ik gewoon een lekker nuchtere Zeeuw. Geboren in Terneuzen in Zeeuws-Vlaanderen. Voor mijn studie ben ik naar Breda verhuisd en ik zie mijzelf hier zeker nog blijven wonen! Ik heb de opleiding International Tourism Management gedaan op de Breda University en daarvoor nog een 2-jarig traject voor havisten op het MBO gedaan in Leidinggevende Travel en Hospitality. Dit alles is zeker goed geweest voor mijn sociale vaardigheden en skills die ik tijdens die jaren heb opgebouwd. Ik ben van plan om dit mee te nemen in mijn functie als recruiter binnen het sociaal domein!

Ik heb het altijd al leuk gevonden om mensen zo goed mogelijk te helpen, in welke situatie dan ook. Hierin vind ik het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn bij de keuze die ze maken. Hopelijk kan ik hieraan een bijdrage bieden bij een nieuwe stap in hun loopbaan. Daarom begin ik met veel enthousiasme, zin én motivatie bij Joinuz en kan ik niet wachten om meer ervaring op te gaan doen en successen te behalen!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490