Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij een balans tussen een lekker bakje koffie op de zondagochtend met een dekentje over mij heen op de bank, maar ook mezelf blijven omringen met de meest gezellige mensen die er zijn op een terras met een lekker glaasje wijn."

Vanuit het bruisende Rotterdam verwelkom ik je bij Joinuz! Met een achtergrond in HBO Verpleegkunde en uitgebreide ervaring binnen het werkveld, ben ik bij Joinuz gestart als zorgprofessional. Inmiddels ben ik overgestapt naar recruitment en streef ik naar de perfecte match tussen de professional en opdrachtgevers, zodat iedereen kan genieten van de beste baan om lekker te leven.

In mijn vrije tijd kun je mij vinden op het terras, op festivals met vriendinnen, in de sportschool of thuis met mijn vriend. Wat mij echt energie geeft, is mensen helpen (toch een beetje de verpleegkundige in mij) en hen gelukkig maken.

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het Fysieke Domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490