Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij lekker een drankje doen en/of een hapje eten in het zonnetje op een terras, heerlijk naar het buitenland op vakantie gaan en samen zijn met familie en vrienden gewoon alles uit het leven te halen wat erin zit!"

Mijn naam is Lisa, 27 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in het mooie Gouda. Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de opleiding HBO Logopedie en heb een aantal jaar als logopedist gewerkt. Al snel kwam ik erachter dat dit werk niet bij mij past en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. In maart 2022 werd ik benaderd voor de functie als Officemanager bij Joinuz in Gouda. Hier ben ik toen gestart en na 1,5 jaar in deze functie ben ik doorgegroeid naar de functie van recruiter fysiek domein waar ik het erg naar mijn zin heb!

Ik houd van op vakantie gaan, leuke dingen doen met mijn vriend en/of met vriendinnen zoals een wijntje drinken op het terras, weekendjes weg en af en toe een feestje of een festival. Daarnaast tennis ik sinds een jaar en dat vind ik tot nu toe ook erg leuk. Ik haal energie uit mensen blij maken en hen helpen aan een leuke baan, zodat zij (net als ik) ook de beste baan hebben om lekker te leven.

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het Fysieke Domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490