Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij lekker een drankje doen en/of een hapje eten in het zonnetje op een terras, heerlijk naar het buitenland op vakantie gaan en samen zijn met familie en vrienden gewoon alles uit het leven te halen wat erin zit!"

Mijn naam is Lisa, 25 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in het centrum van Gouda. Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de opleiding HBO Logopedie en heb een aantal jaar als logopedist gewerkt. Al snel kwam ik erachter dat dit werk niet bij mij past en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Ik ben toen tijdelijk aan de slag gegaan bij de GGD in het Coronabedrijf. Al snel kwam ik erachter dat ik het erg leuk vind om in een team te werken en beviel het stukje administratie mij goed. Ik ben toen begonnen bij een bedrijf dat zorghulpmiddelen levert aan zorginstellingen. In maart 2022 werd ik benaderd voor de functie als Officemanager bij Joinuz in Gouda. Deze vacature sprak mij erg aan, omdat administratieve werkzaamheden hier meer worden gecombineerd met andere werkzaamheden en het voor mijn gevoel een wat vrijere functie is. Tot nu bevalt het mij goed! Ik houd van op vakantie gaan, leuke dingen doen met mijn vriend en/of met vriendinnen zoals een wijntje drinken op het terras, weekendjes weg en af en toe een feestje of een festival. Daarnaast tennis ik sinds kort en dat vind ik tot nu toe ook erg leuk.

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490