Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij jezelf omringen met mensen die een positieve invloed hebben op je leven, doen wat je leuk vindt en genieten van de momenten die je beleefd. Geef je over aan de verschillende uitdagingen en pak elke kans die je krijgt. Leef elk moment alsof het je laatste is!"

Ik ben opgegroeid in het mooie historische Amersfoort. Hier heb ik mijn mooie tienerjaren doorgebracht. Ik sport al van kinds af aan: eerst dansen, toen tennissen, 7 jaar gevoetbald en trainster geweest, daarna vanwege veel blessures veel te vinden in de sportschool. Hier doe ik op het moment 4 keer in de week aan krachttraining. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie, of spendeer ik geld aan kleding en eten/drinken. Verder heb ik een uit de hand gelopen hobby: make-uppen. Naast mijn vorige baan als verpleegkundige heb ik de opleiding in Amsterdam als make-up artist gevolgd. Ik ben in de voetsporen van mijn familie getreden door de opleiding HBO-Verpleegkundige te doen. Vanaf mijn 16e heb ik gewerkt in diverse instellingen van thuiszorg tot universitaire ziekenhuiszorg. Door deze ervaringen in de zorg kan ik mij goed verplaatsen in de hindernissen die het vak in de zorg met zich meebrengt.

Als recruiter en ervaringsdeskundige wil ik graag met jou samen kijken naar waar jouw wensen liggen en hoe ik jou kan helpen aan een baan om lekker te kunnen leven.

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in de zorgsector? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490