Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij nieuwe herinneringen maken met familie en vrienden. Of dit nu door het maken is van een verre reis, of door een wijntje te drinken op het terras, zolang er maar genoten wordt!"

Na een aantal jaar buiten Brabant te hebben gewoond voor de studies Archeologie en Cultuurmanagement, ben ik in 2021 met veel plezier teruggekeerd naar mijn geboortestad Roosendaal. Hier heb ik mijn familie en vrienden om mij heen en is er altijd gezelligheid te vinden. Ik zit dan ook graag op het terras, ben op een festival te vinden, of spreek ik af met vriendinnen. Hiernaast zie je mij een aantal keer per week in de sportschool, of kijk ik een goede film met mijn vriend en kat Link 😉. Ik haal ontzettend veel energie uit mensen helpen en blij maken, vandaar dat ik sinds februari 2023 aan de slag ben gegaan als recruiter bij Joinuz! Bij Joinuz heb ik mijn baan om lekker te leven gevonden. Graag help ik jou ook aan zo’n zelfde baan!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het domein Omgeving & Recht? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490