Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij nieuwe herinneringen maken met familie en vrienden. Of dit nu door het maken is van een verre reis, of door een wijntje te drinken op het terras, zolang er maar genoten wordt!"

Na een aantal jaar buiten Brabant te hebben gewoond voor de studies Archeologie en Cultuurmanagement, ben ik in 2021 met veel plezier teruggekeerd naar mijn geboortestad Roosendaal. Hier heb ik mijn familie en vrienden om mij heen en is er altijd gezelligheid te vinden. Ik zit dan ook graag op het terras, ben op een festival te vinden, of spreek ik af met vriendinnen. Hiernaast zie je mij een aantal keer per week in de sportschool, of kijk ik een goede film met mijn vriend en kat Link 😉.

Ik haal ontzettend veel energie uit de juiste match maken tussen professional en opdrachtgever. Bij Joinuz krijg ik alle vrijheid om dit op mijn eigen manier aan te vliegen. Vandaar dat ik bij Joinuz mijn baan om lekker te leven heb gevonden!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het Fysieke Domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490