Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij gezellig samen met mijn vrienden een drankje doen in de stad zonder enige zorgen aan mijn hoofd."

Ik ben het vrolijkst wanneer ik mensen om mij heen heb waarmee ik lekker kan babbelen. Daarnaast kan ik ook heerlijk genieten van het lezen van een boek in volledige rust. Waar ik stiekem toch het meeste van houd is reizen. Het doel is om zoveel mogelijk te zien (samen met mijn vrouwtje dan)! Ik ben zelf opgegroeid in Noord-Brabant, in een klein dorpje, Someren. Vervolgens zijn wij met heel het gezin verhuisd naar Den Haag. Nou ik kan zeggen dat er wel echt een andere wereld voor mij open ging! Als ik er nu naar terug kijk dan ben ik heel erg blij dat mijn ouders destijds die keuze hebben gemaakt. Een stuk meer avontuurlijk was het zeker!

Na de middelbare school heb ik psychologie gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Na het behalen van mijn bachelor heb ik er direct achteraan de master specialisatie sociaal & organisatiepsychologie gedaan. De mens en het brein blijft voor mij altijd een heel interessant onderwerp! Tijdens mijn studie heb ik als consultant gewerkt in de Arbeidsbemiddeling en ik vond het zo leuk dat ik er altijd bij ben gebleven. Sinds augustus ben ik begonnen bij Joinuz als Accountmanager Sociaal Domein. Ik heb er ontzettend veel zin. Ik hoop dat ik niet alleen veel mensen kan blij maken die op zoek naar een baan in het Sociaal Domein, maar ook een groot netwerk kan bouwen om er zelf steeds beter in te worden. Ik zeg: Joinuz! :-D.

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490