Lekker leven

"'Lekker leven betekend voor mij de perfectie balans tussen werk en prive''. Dat ik naast mijn werk ook genoeg vrije tijd heb om leuke dingen te doen."

Buiten mijn werkzaamheden als Adviseur Sociaal Domein ben ik bezig om mij te ontwikkelen als Personal Trainer bij verschillende sportscholen. Daarnaast ben ik zelf ook graag actief bezig in de sportschool, op de padelbaan of als ik wandelingen maak met mijn hond. Ultieme ontspanning is voor mij wel echt een mooie rit op de motor of een hele mooie reis te maken. Tips voor mooie routes of reizen zijn altijd welkom, er zijn genoeg plekken waar ik nog niet ben geweest.

Het is voor mij ontzettend belangrijk om te werken bij een organisatie waar ik mij gewaardeerd voel en de ruimte krijg om ‘’lekker te leven’’. Om die reden zet ik mij ook graag in om dit voor andere te betekenen. Dus ben jij als opdrachtgever op zoek naar die nieuwe collega of jij als professional ook op zoek naar ‘’de leukste baan om lekker te kunnen leven’’, neem dan contact met mij op. Ik ga graag het gesprek met jou aan om te kijken hoe ik jou kan helpen om deze te vinden.

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490