Juridisch medewerker bij gemeente Schagen

Ik ben Janien, 29 jaar en woon in Schagen. Met veel enthousiasme word ik door Joinuz gedetacheerd bij gemeente Schagen. Momenteel ben ik werkzaam in het overheidsdomein omgeving en recht als juridisch medewerker.

Het grootste gedeelte van mijn werkzaamheden bestaat uit het verlenen en controleren van vergunningen en bijzondere wetten. Hieronder vallen de Algemene Plaatselijke Verordening, Drank- en Horeca wetgeving en het verlenen van evenementenvergunningen.

In deze uitdagende en dynamische functie zie ik van alles voorbij komen. Van vergunningsaanvragen voor rommelmarkten, muziekfestiviteiten en kermissen tot vergunningen voor circussen en andere (kleine en grote) evenementen! Daarnaast begeleid ik vergunningaanvragen op gebied van Drank- en Horeca wetgeving. Zodoende ben ik o.a. het aanspreekpunt voor medewerkers, burgers en voor ondernemingen.

Via mijn vorige werkgever werd ik gedetacheerd bij de BUCH gemeente. Een aantal van mijn collega's daar werden al gedetacheerd door Joinuz. Dankzij hen ben ik in contact gekomen met Roy en later ook met Jesse. Beiden zijn accountmanager Omgeving & Recht bij Joinuz. Het contact verliep zeer vriendelijk en open. Onder andere door het feit dat zij persoonlijk betrokken zijn bij mijn situatie, wat een uiterst vertrouwd gevoel gaf in zowel de werkwijze als Joinuz.

Het fijne aan Joinuz vind ik dat zij naar mij kijken als persoon en alle nieuwe opdrachten eerst met mij bespreken. Mocht een werkgever of opdracht niet bij mij passen, dan is dat geen probleem en gaan we op zoek naar een beter passende uitdaging. Daarbij gaat dit gepaard met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ik word dan ook met ontzettend veel energie en plezier gedetacheerd via Joinuz BV.

Bekijk hier alle Omgeving & Recht vacatures