Bekijk de nieuwste vacatures binnen het domein
Omgeving & Recht

Werk je al enige jaren binnen het overheidsdomein Omgeving & Recht en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan moet je echt eens bij onze Omgeving & Recht vacatures kijken! Verschillende opdrachtgevers zijn op zoek naar een topper zoals jij. En wij brengen ze graag met jou in contact.

Met jouw kennis en ervaring lever je een belangrijke bijdrage aan de maatschappij. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als bouwinspecteur, handhavingsjurist, vergunningverlener of beleidsadviseur bij opdrachtgevers in verschillende gemeentes in Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Zuid-Holland. Belangrijk is (in de meeste gevallen) wel dat je al wat gemeentelijke ervaring hebt.

Wij hebben vacatures op elk niveau én op allerlei afdelingen. Ga jij voor een ondersteunende, adviserende, beleidsmatige of uitvoerende functie? Je vindt je nieuwe uitdaging bij Joinuz!

Bekijk vandaag nog al onze actuele vacatures in het overheidsdomein Omgeving & Recht. Zie je een functie die je aanspreekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! App, mail of bel ons meteen. Dan plannen we ook direct een kennismakingsgesprek in.

Alle Omgeving & Recht vacatures

De voordelen van
werken via Joinuz

  • Je kunt aan de slag bij diverse opdrachtgevers, maar blijft in dienst van één opdrachtgever – wel zo vertrouwd én praktisch.
  • Een leaseauto behoort – afhankelijk van jouw functie en het aantal uren dat je werkt – zeker tot de mogelijkheden.
  • Je ontwikkeling staat nooit stil en daarom bieden we je de gelegenheid om opleidingen en cursussen te volgen.
  • Wij zijn flexibel en hebben verschillende contractvormen: wordt het een zzp-overeenkomst, een detacheringscontract of liever een projectovereenkomst? Wat het ook wordt, je krijgt van ons prima arbeidsvoorwaarden en een uitstekend salaris.
  • Onze functies zijn voor langere tijd – tijdelijk, maar ook met uitzicht op een vast contract.
Solliciteer nu op onze Omgeving & Recht vacatures
Vind jouw droombaan

Staat je vacature er niet bij?

Wij vinden jouw droombaan!

Droombaan vinden

Jouw mogelijkheden met onze
vacatures in Omgeving & Recht

Met jouw gemeentelijke ervaring kun je overal aan de slag!

Heb jij al de nodige ervaring binnen de gemeente? Dan weet je als geen ander hoe veelzijdig het werk kan zijn. Toch is het helemaal niet zo raar als je na een tijdje wel eens wat anders wilt. Een nieuwe uitdaging én een kans om weer nieuwe ervaringen op te doen. Zo blijf je jezelf ontwikkelen.

Het is dan ook enorm handig dat wij bij Joinuz de leukste vacatures bij heel veel verschillende opdrachtgevers hebben. Zo vind je heel gemakkelijk jouw nieuwe uitdaging. Bovendien kun je altijd vertrouwen op onze expertise. Wij geven je de ondersteuning die een overstap naar een andere functie net iets leuker en makkelijker maakt.

Zoek je een nieuwe uitdaging in het overheidsdomein Omgeving & Recht? Meld je dan aan voor onze Job Alert en ontvang elke maand de 5 beste vacatures direct in je inbox.

Vind jouw
droombaan

Joinuz heeft de beste vacatures in het domein Omgeving & Recht. Onze opdrachtgevers onderscheiden zich door de goede werksfeer én de functies die jou aanspreken. Wij brengen je zo snel mogelijk met ze in contact. Dus wil je lekker snel aan de slag? Joinuz!

rectangle
Lekker
op de hoogte
Altijd als 1e op de hoogte van de nieuwste vacatures als je een job alert aanmaakt!