Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij nieuwe dingen proberen en herinneringen maken. Ik ben niet vies van een feestje, een lekker drankje en ik vind het leuk om te reizen. Mijn familie en vrienden zijn hierbij een belangrijke factor."

Ik ben een Rotterdammer en heb daarom ook de echte Rotterdamse ‘niet-lullen-maar-poetsen- mentaliteit’. Ik studeer op het moment Human Resource Management aan de hogeschool Rotterdam. In mijn vrije tijd ben ik met dingen bezig die mij energie geven, zoals fotograferen, sporten, een dagje weg en met vriendinnen een wijntje drinken.

Ik geniet er enorm van om andere mensen blij te zien en daarom heb ik er voor gekozen om de stap richting de arbeidsbemiddeling te maken. Als recruiter bij Joinuz heb ik mijn baan om lekker te leven gevonden. Graag help ik jou ook aan een baan om lekker te leven.

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490