Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij met vrienden naar een festival gaan. Ik geniet van de gesprekken en het feesten met mensen waar ik graag mee om ga in mijn vrije tijd. Ook kan ik ontzettend genieten van het voetballen met mijn team."

Na mijn opleiding hotelmanagement heb ik ervoor gekozen om nog door te studeren, en hierin heb ik mijn keuze gemaakt voor HRM. Hierbij is het sociaal en menselijke aspect van groot belang en past ontzettend bij mij als persoon. Verder zijn mijn hobby’s voetballen, uitgaan, snowboarden en fitness, en dit zijn daarom ook activiteiten die ik ook graag in mijn vrije tijd doe.

Ik ben sinds september 2022 begonnen bij Joinuz als stagiaire op de HR-afdeling. De aankomende tijd ga ik de HR-afdeling ondersteunen op het gebied van in-, door- & uitstroom. Hierbij pas ik onder meer mijn ervaring als Talentsourcer toe en hoop ik nog veel te kunnen leren binnen Joinuz de aankomende tijd!

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490