Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij dat ik naast mijn leuke baan mijn vrije tijd volledig zelf in kan vullen"

In mijn vrije tijd haal ik plezier en energie uit verschillende activiteiten. Ik ga graag met vrienden naar een festival, heb passie voor voetbal en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast doe ik sinds kort ook aan paddelen. Mijn werk bij Joinuz ligt in het verlengde van mijn idee van ‘lekker leven’. Ik werk op onze verschillende kantoren met erg leuke collega’s en leer ik nog steeds van de ervaring die zij in hun loopbaan al hebben opgedaan.

Ik ben bij Joinuz begonnen als stagiaire op de HR-afdeling en na mijn stage ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als Talent Sourcer binnen het sociaal en fysieke domein. In deze functie ondersteun ik de recruiters & accountmanagers bij het vinden van de juiste kandidaten. Dit doe ik vooralsnog met veel plezier! Voor mij is deze baan als Talent Sourcer namelijk erg goed te combineren met mijn bachelor Human Resource Management en kan ik naast mijn studie dus alvast wat ervaring opdoen binnen ‘recruitment’

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490