De leukste baan om lekker te kunnen leven

"De leukste baan om lekker te kunnen leven betekent voor mij genieten van een wijntje op het terras of in de tuin. Ik geniet van de gezellige avonden met familie en vrienden. Daarnaast vind ik het heerlijk om er een dagje op uit te gaan of om op vakantie te gaan naar de zon of sneeuw”

Mijn wieg staat in het mooie Breda. Hier ben ik opgegroeid met veel Brabantse gezelligheid. Wellicht raadt je het al, maar die ene week carnaval is natuurlijk iets waar ik het hele jaar naar uit kijk. In 2018 ben ik verhuisd naar Oostzaan en sinds kort trotse inwoner van Purmerend.

Persoonlijk vind ik goede zorg enorm belangrijk, we zullen hier allemaal namelijk een keer mee te maken krijgen. Die zorg kan alleen geleverd worden door goede professionals. Wat ik daarin belangrijk vind is dat jij als zorgprofessional lekker op je plek zit binnen jouw zorgfunctie.

Ik haal het meeste mijn voldoening uit een goed gesprek, waarin ik een duidelijk beeld krijg van een kandidaat. Zo kan ik er samen met mijn collega’s voor zorgen dat wij voor hem of haar de leukste baan vinden om lekker te kunnen leven!

Lijkt het jou leuk om een keer kennis te maken? Neem gerust contact met mij op, dan kijken we samen of Joinuz voor jou die leukste baan kan vinden!

Caya

Recruiter Zorg
Vestiging Purmerend

caya@joinuz.nl
Direct contact 0299-764446