Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij veel herinneringen maken voor het leven, om later op terug te kijken met een lach en een traan."

Mijn wieg staat in het mooie Breda, hier ben ik opgegroeid met veel Brabantse gezelligheid. Wellicht raad je het al, maar die ene week carnaval is natuurlijk iets waar ik het hele jaar naar uit kijk. Oh ja, het is trouwens friet én geen patat. In 2019 is er voor mij een hoop veranderd, zo ben ik officieel in Purmerend gaan wonen én begon ik als Recruiter Zorg bij Joinuz. In mijn vrije tijd bezoek ik graag festivals, geniet ik van een wijntje op het terras of gezellige avonden met familie en vrienden en knuffel ik graag met mijn twee katten én vriend ;-) Daarnaast vind ik het heerlijk om er een dag op uit te gaan op de motor, of op vakantie gaan naar de sneeuw.

Na 4 mooie jaren als Recruiter voor het vakgebied Zorg, ben ik per 1 juli 2023 begonnen als Eventmanager bij Joinuz. Met trots kan ik zeggen dat ik voor mij, de beste baan om lekker te leven, heb gevonden!

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490