Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij veel herinneringen maken voor het leven, om later op terug te kijken met een lach en een traan"

Mijn wieg staat in het mooie Breda, hier ben ik opgegroeid met veel Brabantse gezelligheid. Wellicht raad je het al, maar die ene week carnaval is natuurlijk iets waar ik het hele jaar naar uit kijk. Oh ja, het is trouwens friet én geen patat. In 2019 is er voor mij een hoop veranderd, zo ben ik officieel in Purmerend gaan wonen én begon ik als Recruiter Zorg bij Joinuz. In mijn vrije tijd bezoek ik graag festivals, geniet ik van een wijntje op het terras of gezellige avonden met familie en vrienden en knuffel ik graag met mijn twee katten én vriend ;-) Daarnaast vind ik het heerlijk om er een dag op uit te gaan op de motor, of op vakantie gaan naar de sneeuw.

Als recruiter bij Joinuz heb ik mijn baan om lekker te leven gevonden. Graag help ik jou ook aan een baan om lekker te leven!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in de zorgsector? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490