Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij genieten van een wijntje op het terras of in de tuin. Ik geniet van de gezellige avonden met familie en vrienden. Daarnaast vind ik het heerlijk om er een dagje op uit te gaan of om op vakantie te gaan naar de zon of sneeuw."

Mijn wieg staat in het mooie Breda. Hier ben ik opgegroeid met veel Brabantse gezelligheid. Wellicht raad je het al, maar die ene week carnaval is natuurlijk iets waar ik het hele jaar naar uit kijk. In 2018 ben ik verhuisd naar Oostzaan en sinds kort trotse inwoner van Purmerend.

Persoonlijk vind ik goede zorg enorm belangrijk, we zullen hier allemaal namelijk een keer mee te maken krijgen. Die zorg kan alleen geleverd worden door goede professionals. Wat ik daarin belangrijk vind is dat jij als zorgprofessional lekker op je plek zit binnen jouw zorgfunctie. Ik haal het meeste mijn voldoening uit een goed gesprek, waarin ik een duidelijk beeld krijg van een kandidaat. Zo kan ik er samen met mijn collega’s voor zorgen dat wij voor hem of haar de beste baan vinden om lekker te leven!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in de zorgsector? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490