Opleider voor het Ministerie van Defensie

Sinds anderhalf jaar ben ik betrokken bij het cluster AMV, Algemeen militair verpleegkundige op het DGOTC in Hilversum. In de vierentwintig weken durende opleiding leren toekomstige militair verpleegkundigen de knepen van hun vak. Enige tijd geleden zag Defensie noodzaak het onderwijs curriculum te herzien, lessen te actualiseren, ze digitaal toegankelijk maken en de lesstof beroepsgerichter in te vullen.

Expertise en ervaring

Om aan de slag te mogen gaan op het DGOTC in Hilversum was expertise en ervaring nodig. Door mijn veertien jaar ervaring als Ambulanceverpleegkundige bij een van de drukste ambulancediensten en tien jaar ervaring als opleider bij dezelfde dienst, leek ik de geschikte kandidaat.

Ambulance verpleegkundige

Vernieuwing binnen de Defensie

Naast het geven van lessen voor de klas, binnen en buiten trainen van casuïstiek en vaardigheden, individueel begeleiden en coachen van leerlingen, ben ik betrokken bij het innoveren van de bestaande lesstof en ontwikkelen van nieuwe lesstof. Hierin ben ik vrij en vertrouwen mensen mij op mijn expertise. Hierdoor ontstaat er een up-to-date product welke aansluit op de huidige standaard. Dit doe ik samen met een enthousiast team van militairen en burgers.

Defensie staat open voor de door mij ingebrachte vernieuwing, zo legde ik bijvoorbeeld de link tussen Civiel en Defensie als ketenpartner door civiele Ambulances mee te betrekken tijdens oefenmomenten.

De beste baan om lekker te leven

Een opdracht die mij veel energie geeft en waar ik iedere dag leer. Een team waarin ik mijn meer dan welkom voel! Kortom een top klus via Joinuz!

Wil jij net als Dennis ook werken in de zorg? Bekijk hier al onze vacatures: