1# Een video sollicitatie

Solliciteren met een video sollicitatie valt op! Binnen 3 seconden krijgen mensen meteen een indruk van wie jij bent. In een video kun je natuurlijk veel meer laten zien dan in (of met) een brief. Zorg ervoor dat je video niet te lang is, een helder beeld geeft en je zo snel mogelijk to the point komt. Zo val jij op tussen de rest!

2# Verstuur je CV in een andere vorm

Stuur je CV eens in een ander vorm. Bijvoorbeeld als een chocoladereep, taart of juist een kantoorartikel. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er iets leuks op drukken tegenwoordig. Wie weet staat jouw CV straks wel op de koffiemok van de CEO?

3# Spotify sollicitatie

Ga je in een creatieve functie werken? Stel jezelf voor via een Spotify sollicitatie, aan de hand van de liedjes komen mensen er precies achter wie jij bent!

4# Pinterest sollicitatie

Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden. Wil je je sollicitatie wat visueler insteken? Gebruik een Pinterest sollicitatie.

Dankzij een Pinterest sollicitatie krijgt jouw toekomstige werkgever meteen een goede indruk van wie jij bent.

5# Geef je sollicitatiebrief een creatieve twist

Maak een quiz over jezelf, gebruik je social media posts om je verhaal te vertellen of creëer een spel zodat mensen je leren kennen.

Zoek jij nog een uitdagende baan in de Zorg of de overheidsdomeinen Omgeving & Recht en Sociaal domein? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures.

Belangrijkste sollicitatietip; Solliciteer bij Joinuz!

De leukste baan om lekker te kunnen leven. Je vindt hem bij Joinuz. Wij bieden je dus niet de allerbeste sollicitatietips, maar ook superleuke banen!

Aan de hand van deze sollicitatietips kan jouw droombaan je bijna niet meer ontgaan! Wij zien jouw creatieve sollicitatie dan ook graag tegemoet! Tot snel!