Contractvormen

Wij hebben verschillende contractvormen. Welke zijn dat en wat houden ze in? We leggen ’t je graag even uit.

Detachering

Bij detachering kom je bij ons in dienst. Je krijgt een contract met alles d’r op en d’r aan. En je wordt gedetacheerd – voor een bepaalde periode - bij één of meerdere opdrachtgevers. Ben je daar ‘uitgewerkt’? Dan zoeken wij een nieuwe opdrachtgever voor je. Detachering is dus een prima vorm als je bij meerdere bedrijven de sfeer wilt proeven en ervaring wilt opdoen.

Projectovereenkomst

Wij sluiten een arbeidsovereenkomst met je voor de duur van een project. Eindigt het project? Dan eindigt ook onze arbeidsovereenkomst. Wil je verder met ons (en wij met jou)? Dan zoeken we een nieuw project voor je. Vrijheid blijheid. Als je na een traject in vaste dienst treedt bij de opdrachtgever, nemen we afscheid van je.

ZZP overeenkomst

Je kunt je ook als zzp-er bij ons aansluiten. Wij zoeken dan – tegen een bepaalde vergoeding – de opdrachtgevers voor je. Jij stuurt je factuur naar ons. En wij factureren vervolgens aan de opdrachtgever. Zoals je wellicht weet, is er sinds 1 mei 2016 nogal wat veranderd voor zzp-ers op het gebied van wet- en regelgeving. We weten er alles van en werken uiteraard met de juiste modelovereenkomsten.

Lekker
kennismaken
Heb je nog vragen?