Nog steeds op zoek naar je droombaan? Tijd voor een carrièreswitch!

Iedereen heeft wel eens gedagdroomd over het ideale beroep, de leukste job…niets was te gek. Helaas is de praktijk wat weerbarstiger; als er brood op de plank moet komen, parkeren we onze dromen in de koelkast. En kiezen we voor die “verstandige baan”. Dat kan wel eens ten koste gaan van werkgeluk.

Werkgeluk


Op werk zie je je collega’s vaker dan je vrienden en familie. Hoe je als collega’s met elkaar omgaat, is van groot belang voor jouw persoonlijke werkgeluk. Vind je het leuk of juist niet leuk op werk? Ligt dat alleen aan de werksfeer? Aan je collega’s? Of is er misschien een job waarin jij je sowieso gelukkiger zult voelen omdat die meer bij je past? JA? Denk dan eens aan een carrièreswitch!

Droombaan


Geen werkstress, geen burn-outs of vervelende collega’s. De wereld rondreizen en hiervoor betaald krijgen, ijssmaken uittesten, werken met dieren of racen zoals Max Verstappen. Droombanen die slechts voor weinigen zijn weggelegd, is vaak de gedachte. Maar…niets is onmogelijk als je het maar echt wilt. Van welke baan zou jij echt blij worden?

Nieuwe baan


Is het tijd voor een carrièreswitch? Voor een baan die beter past bij jouw passie?

Begin dat met het op een rijtje zetten van jouw wensen en eisen. Win advies in van een loopbaancoach. Of praat met familie en vrienden; zij kennen jou immers als geen ander en weten waar jouw hart ligt. Natuurlijk, een carrièreswitch is geen sinecure, maar het leven is te kort om te blijven ‘hangen’ in een baan waar je niet gelukkig van wordt.

De leukste baan om lekker te kunnen leven?


Wij denken dat de meeste mensen werken om er lekker van te kunnen leven. Natuurlijk: een snelle auto is ook leuk. Een eigen huis. Mooie kleren. Toch wordt bijna iedereen blijer van dingen doen en beleven, dan van spullen. Vakanties. Weekendjes weg. Uit eten met vrienden. Terrasje pakken.

Nou hebben wij weinig invloed op dat lekkere leven. Al was het maar omdat iedereen daar zo z’n eigen invulling aan geeft. En z’n eigen budget voor heeft. Waar we wel aan kunnen bijdragen, is die leukste baan. We doen er elke dag alles aan om die te vinden. Dat beloven we je.

Join us en ervaar het.

Maandelijks de leukste banen in je mail?


Schrijf je in voor onze Job Alert en krijg maandelijks de beste banen in jouw opgegeven vakgebied.

Vakgebied