Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij rustig opstarten met een kop latte macchiato en de balans vinden tussen werk en privé. Ik geniet van ons gezin met 4 kids en we doen graag leuke dingen als gezin, maar ook als stel. Voor een toetje of stuk taart kan je mij altijd wakker maken."

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de opleiding human resource management. Na behoorlijk wat tussenjaren en 4 kinderen binnen 5 jaar, maak ik nu mooie stappen op de arbeidsmarkt. Het mooiste aan het werk binnen de arbeidsbemiddeling, is het blij maken van mensen met een leuke nieuwe baan. Hier haal ik veel voldoening uit en hoop ik ook voor jou de beste baan om te leven te regelen. Dit doe ik met veel plezier vanaf augustus 2022 binnen Joinuz!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490