Lekker leven

"Lekker leven betekend voor mij vrijheid, maar vooral genieten van mooie momenten in mijn leven met mensen die mij dierbaar zijn. Denk daarbij aan lekker een terrasje pakken of op vakantie naar een tropisch eiland."

Mijn naam is Rob van Pelt, 27 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin in een appartementje in Breda. Ik ben geboren in het bourgondische Breda en dat is ook de beste omschrijving van wie ik ben: een échte Bourgondiër. Ik vind het belangrijk om te genieten van het leven, dus lekker uiteten gaan, nieuwe plekjes ontdekken, maar ook van de oude plekjes; dus bij het stamcafé of op een terrasje in Breda.

Verder hou ik, net als ieder ander, van op vakantie gaan. Avontuurlijk, met verre reizen naar Nieuw-Zeeland of half jaartje naar Bonaire, maar ook heerlijk relaxen op het strand van een van de heerlijke eilanden van Griekenland.

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het Fysieke Domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490