Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij dat je dat je doet waar je ècht blij en gelukkig van wordt, en geen dingen doet alleen maar omdat anderen dat bijvoorbeeld van je verwachten. Vrijheid is voor mij het allerbelangrijkste om me lekker te voelen"

Om lekker te leven is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je je werk leuk vindt en je na je werk je met een goed gevoel de deur dicht kan doen. Op deze manier maak je je in je vrije tijd geen zorgen om je werk en kun je deze energie gebruiken om lekker te leven! Op deze manier hou ik ervan om naar het voetbalstadion te gaan, heerlijk te wandelen in de natuur met mijn hond, fanatiek te gamen of lekker met mijn vrienden op pad te gaan.

Ik heb een commerciële opleiding gevolgd en meerdere commerciële rollen gehad binnen de facilitaire wereld en de arbeidsbemiddeling. Het leuke hieraan vind ik dat geen dag hetzelfde is en je (als je de juiste werkgever hebt) je creativiteit kwijt kunt en dingen op je eigen manier kunt doen. Belangrijk hieraan vind ik ook dat ik veel contact heb met andere mensen en wat voor hen kan betekenen. Daarin past Joinuz perfect. In mijn rol bij Joinuz kan ik bedrijven én professionals blij maken met de perfecte match tussen deze partijen. Net dat beetje extra aandacht en zorgvuldigheid onderscheidt ons van al die andere arbeidsbemiddelaars. En dat zeg ik echt niet alleen maar omdat ik hier zelf werk!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan binnen een woningcorporatie? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490