Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij het avontuur aangaan, een leven vol humor (neem jezelf vooral niet te serieus 😉 ) en zoveel mogelijk memorabele momenten creëren met de mensen om mij heen."

Toen ik 17 jaar was ben ik voor het eerst met mijn moeder en zus gaan backpacken door Maleisië. Deze reis, inmiddels bijna 13 jaar geleden, heeft zoveel indruk op mij gemaakt dat ik een studie heb gevolgd binnen het toerisme. Tijdens mijn studie heb ik heel wat gave trips mogen maken, waaronder een onvergetelijke reis naar Beijing! Gedurende deze periode heb ik ook besloten om op kamers te gaan en ben ik verhuisd naar de ‘Parel van het Zuiden’. Wat een feest was dit! Van bijna een hele week Carnaval vieren tot worstenbroodjes eten op een brakke zondagochtend. Inmiddels ben ik terug verhuisd naar mijn geboortestad Dordrecht. Hier woon ik met veel plezier (en meer rust, haha) samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in, borrelen of uiteten. Ook kun je mij altijd wakker maken voor een verre reis naar een exotische bestemming!

Na het afronden van mijn studie ben ik een tijdje zoekende geweest. Uiteindelijk ben ik terechtgekomen bij een grote naam binnen de uitzendbranche. Hier heb ik bijna een jaar gewerkt en veel geleerd over het recruitment vak. Inmiddels werk ik alweer een maand bij Joinuz en mag ik mezelf officieel lid noemen van het Joinuz cluppie. YEAH! Ik heb enorm veel zin in de komende tijd en hoop veel professionals blij te mogen maken met een volgende stap in hun carrière.

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490