Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij herinneringen maken met m’n nichtjes en neefjes (oké, de rest van de familie hoort er natuurlijk ook bij) en met vrienden. Samen leuke dingen doen zoals naar het strand, lekker borrelen maar ook gewoon lekker bij elkaar langsgaan vind ik top! Voor reisjes naar de zon kan je me trouwens altijd wakker maken."

Na mijn eerste periode binnen de arbeidsbemiddeling wist ik het zeker, dit is een leuke baan! Waar ik eerst binnen de financiële dienstverlening werkzaam was heb ik bij Joinuz de wissel gemaakt naar Zorg. Voor mij de ideale combinatie! Waarom? Het samenbrengen van organisaties en medewerkers in de best passende vorm is wat mij drijft. De zorg is en blijft een belangrijke factor en om in deze vorm een bijdrage te kunnen leveren aan de zorg in Nederland geeft mij energie.

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in de zorgsector? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490