Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij het hebben van een goede balans in werk en privé, herinneringen maken en koesteren met mensen om me heen die ik liefheb."

In mijn vrije tijd mag ik graag wandelen, borrelen, genieten van de zon op een terras of juist er even heerlijk op uit! Ook mag ik graag reizen, dichtbij huis of juist ver weg! Ik vind het belangrijk zo veel mogelijk van de wereld gezien te hebben.

Op mijn 18de ben ik begonnen met werken in de zorg als Verzorgende IG bij veel verschillende doelgroepen. Ik merkte dat ik al snel uitdaging miste waardoor ik zelf ben gaan detacheren. Sinds Oktober 2023 ben ik werkzaam als recruiter zorg bij Joinuz Apeldoorn waar ik me inzet voor het (werk)geluk van onze (nieuwe) zorg professionals!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in de zorgsector? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490