Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij genieten van leuke dingen doen met vrienden en familie. In mijn vrije tijd hou ik ervan om te voetballen, of een potje padel te spelen."

Daarnaast vind ik het leuk om muziek te luisteren & concerten te bezoeken. Thuis vind ik het leuk om te koken. Maar ook een terrasje pakken met mijn vriendin, of een vrijdagmiddagborrel met mijn vrienden in onze vaste kroeg is voor mij geen straf.

Na mijn opleiding bank- en verzekeringswezen ben ik begonnen met werken als verzekeringsadviseur. Dit heb ik vijf jaar lang met veel plezier gedaan, het werd echter tijd voor een nieuwe uitdaging en een bredere ontwikkeling. In augustus 2022 ben ik begonnen als Accountmanager bij Joinuz op het gebied Wonen. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek, hier krijg ik energie van! Door creatief te zijn, en te denken in oplossingen ga ik dit voor elkaar krijgen!

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490