Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij, gezelligheid en genieten! Zoveel mogelijk uit het leven halen. kansen grijpen. Het glas is halfvol!"

Ik heb veel van de wereld gezien. Tegenwoordig gaat mijn tijd en aandacht naar mijn kleine zoontjes. In 2023 maken we met zijn allen een grote reis door Zuid-Afrika. Omdat ik daar 4 maanden heb ‘’gewoond’’ wil ik hen graag het land laten zien. Een grote wens van mij. Als ik niet met familie ben, ben ik graag met vriendinnen. Winkelen, terrasje pakken, uiteten, festivals, borrels.. een lekker leven wat mij betreft!

Na mijn HBO studie MWD heb ik 9 jaar in de hulpverlening gewerkt in Amsterdam. Verschillende doelgroepen heb ik gezien. Ik maakte de match tussen de client en de hulpverlener. Ik heb mij verdiept in de positieve psychologie. Vooral kijken naar hetgeen waar iemand goed in is. De natuurlijke talenten van iemand. Waar ik voorheen de juiste match maakte tussen client en hulpverlener. Doe ik dat nu binnen de arbeidsbemiddeling. Met energie thuiskomen na je werk is voor mij heel belangrijk en dat gun ik iedereen! Daarom wil ik graag voor jou op zoek naar de beste baan die bij jou past.

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490