De leukste baan om lekker te kunnen leven

Janine

"De leukste baan om lekker te kunnen leven betekent voor mij volop genieten met mijn gezin & vrienden op ons heerlijke plekje op camping Bakkum."

Als er één onderwerp is dat als rode draad door mijn leven en carrière loopt dan is dit wel mijn grote passie voor mensen. Ik doe niets liever dan in contact zijn met mensen. En ben daarnaast ook graag van betekenis voor de ander. Binnen de arbeidsbemiddeling en het Sociaal Domein draait het om mensen; een mooiere baan is er niet!

Ik heb dagelijks ontzettend leuke en inspirerende gesprekken met opdrachtgevers en professionals. Het bij elkaar brengen van vraag en aanbod en het maken van dé ideale match staan hierin centraal. Investeren is hierbij het sleutelwoord. Investeren in het nóg beter leren kennen van mijn opdrachtgevers en professionals. Investeren in het verbinden van beiden én investeren in het opdoen van kennis, want als iets een constante factor is binnen het Sociaal Domein, dan is dat wel verandering. Daarnaast is geen gemeente, geen organisatie en geen mens gelijk. Never a dull moment! En dat maakt dat ik iedere dag weer met heel veel plezier en energie naar mijn werk ga.

Wilt u zelf ervaren wat Joinuz voor u kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor een afspraak of meer informatie!

Janine

Adviseur Sociaal Domein
Vestiging Gouda

janine@joinuz.nl
Direct contact 06-27896611

Stuur een Whatsapp