Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij heerlijk buiten de deur eten, de stad in om te shoppen of heerlijk de zon opzoeken om een weekje helemaal niks te hoeven. Eigenlijk alles dat in het teken van lekker eten of drinken en goed gezelschap van vrienden of familie staat!"

Nadat ik in het mooie Rotterdam mijn master in Positieve Organisatiepsychologie heb afgerond, ben ik sinds kort aan de slag gegaan als Recruiter Zorg bij Joinuz in Gouda. Een ontzettend leuke uitdaging bij een super toffe detacheringsorganisatie. Ik vind het fijn dat ik mijn opleidingsachtergrond en mijn affiniteit voor de zorg kan combineren in deze functie. Het geeft mij energie dat ik kan helpen om zorgprofessionals van een passende, uitdagende baan te voorzien!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in de zorgsector? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490