Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij elke dag dingen doen waar je als persoon energie uithaalt. Ik krijg energie van het zijn met vrienden en familie en hiermee lekker te borrelen of leuke dingen te ondernemen zoals een festival of een weekendje weg. Daarnaast haal ik energie uit een baan die voldoening geeft en ben ik graag ook lekker naast het werk aan het sporten."

Ik ben geboren en getogen in het mooie Leiden waar ik nog steeds woonachtig ben. Wel heb ik tijdens mijn studententijd gewoond in Utrecht waar het zeker niet minder gezellig is. Ik heb in Utrecht de studie Human Resource Management afgerond. Tijdens mijn studie sprak werving en selectie mij direct aan. Het helpen van mensen aan een mooie nieuwe stap in hun carrière geeft mij veel voldoening.

Naast dat ik dus op mijn plek zit bij Joinuz is het leven naast mijn werk even leuk. Ik ben iemand die graag mensen om zich heen heeft en houdt van gezelligheid. Regelmatig ben ik te vinden in een gezellige kroeg waar ze veel speciaal biertjes schenken of jaarlijks op het festival Pinkpop.

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in de zorgsector? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490