Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij samen zijn en mooie momenten beleven met mijn lieve vriend, een gezellig wijntje op terras en mooie reizen maken"

Geboren en getogen in Purmerend. Altijd met veel plezier hier gewoond maar uiteindelijk heeft mijn keuze om Tweedegraads docent Frans te studeren ervoor gezorgd dat ik een aantal jaar in Utrecht heb gezeten. Na een lange tijd werkzaam te zijn geweest in de cosmetica als trainer, heb ik de overstap naar recruitment gemaakt. Eerst begonnen in de IT met de nadruk op software developers, hierna heb ik de overstap naar Joinuz gemaakt als recruiter Omgeving & Recht.

Wat mij een glimlach op het gezicht geeft is een goed gesprek en iemand echt goed leren kennen zodat ik andere ook kan geven wat Joinuz mij geeft, de beste baan om lekker te leven!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het domein Omgeving & Recht? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490