Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij genieten van de kleine dingen, zoals mijn dochter die mijn zoon een kus geeft, de voldoening van een sessie CrossFit, een lekker diner voorgeschoteld krijgen van mijn vriend, met mijn vriendinnen shoppen of een avond lang ouwehoeren over van alles en nog wat. Ook van een vakantie naar de zon kan ik elk jaar weer naar uitkijken. Door mijn Spaanse roots is alles wat mediterraans, zonovergoten en/of vergezeld van een wijntje goed aan mij besteed. En oh ja, life indeed is better in a bikini!"

Geschoold als secretaresse heb ik afgelopen jaren gewerkt als commercieel binnendienst medewerker op de hypotheekafdeling bij Hypotheeknet. Ontzettend leuk en uitdagend werk, maar het vak van secretaresse begon toch weer aan mij te knagen. De kans om bij Joinuz aan de slag te gaan als secretaresse heb ik dan ook met beide handen aangegrepen. Ik ben een echt gevoelsmens en vind de persoonlijke relatie met een ieder met wie ik in contact kom middels Joinuz ontzettend belangrijk. Mijn collega’s werkzaamheden uit handen nemen is wat ik graag doe, om als team het beste resultaat neer te kunnen zetten. Ik hoop je graag te ontmoeten bij Joinuz, het secretariaat staat voor je klaar.

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490