Lekker leven

"Lekker leven is voor mij ontspannen, in de buitenlucht zijn en lekker eten en drinken. Mijn zoon vrolijk zien en daar mijn geluk uit kunnen halen. Maar ik hou ook enorm van muziek en feestjes kortom alles doen waar ik blij van word."

Inmiddels ben ik al een aantal jaar werkzaam als recruiter en bekend met het Sociaal Domein. Omdat de professionals mij zo aanspreken heb ik ervoor gekozen volledig de overstap te maken en dit kon gelukkig dankzij Joinuz. Ik hoop mijzelf te blijven ontwikkelen en mooie doelen te behalen in deze rol.

Ik hou ervan om out of the box te denken en met nieuwe ideeën te komen. Samen met mijn leuke collega’s sta ik te popelen om aan de slag te gaan voor jou!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490