De leukste baan om lekker te kunnen leven

De verhalen van onze opdrachtgevers


Hans

Er is op dit moment weer veel vraag naar mensen met een technische (HBO Bouwkunde) opleiding. De spoeling wordt weer erg dun. Ik ben teamleider toezicht en handhaving bij een gemeente in de regio Utrecht, belast met toezicht op nieuw- en verbouw. Ik ben en blijf bezig om goede mensen te vinden die passen bij de uitdaging die de gemeente biedt. De bezetting op orde brengen en houden blijft een uitdaging op zich. Ik doe dit natuurlijk niet alleen. Om dit te bereiken heb ik regelmatig contact met verschillende detacheringsbureaus. Ieder bureau heeft zo zijn eigen werkwijze. Regelmatig kom ik bureau’s tegen die tientallen CV's dumpen. CV’s waarvan ik na het lezen moet concluderen dat er geen enkel zicht is op een match. Tijdverspilling. 

Dit is één van de redenen waarom ik met plezier samenwerk met Joinuz. Er worden niet lukraak cv’s aangeboden. De CV’s die worden aangeboden hebben ook daadwerkelijk een kans op een match. Regelmatig wordt er door de adviseur van Joinuz contact met mij opgenomen om door te spreken of hij goed op het netvlies heeft wat wij, als organisatie willen. Door de wens goed te definiëren wordt de investering van tijd tot een minimum beperkt met over het algemeen een goed resultaat. Ik heb het gevoel dat de drempel laag is om elkaar even te bellen. Dit gebeurt dan ook regelmatig.
Kortom een plezierige maar ook rendabele samenwerking, bedankt daarvoor Joinuz. 

Patricia

De werkwijze van Joinuz ervaar ik als persoonlijk en betrokken. Zij denken niet alleen pro-actief mee met de opdrachtgever, maar houden ook - eenmaal aan de slag - warm contact met de (tijdelijke) medewerker. Dat vind ik mooi om te zien, een eerlijke en concrete aanpak. 

Hier ook tussen staan?

Word klant bij Joinuz en ontdek zo snel mogelijk de voordelen.

Aanmelden

Onze diensten

Of wil je liever in een persoonlijk gesprek van ons horen waar de mogelijkheden liggen? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen