Kerst bij Florence

Kerst bij Florence

Wat een eer; ik mag aanwezig zijn bij het kerstdiner met bewoners bij locatie Westhoff van zorginstelling Florence!

lees verder

Mee op huisbezoek met een WMO Consulente [Blog]

Om ook daadwerkelijk praktijkervaring op te doen, lopen onze mensen ook geregeld een dag stage in de praktijk. 14 november liep Janine Werlemann een dag mee met Renske, één van onze WMO Consulentes.

lees verder
Een dag uit het leven van een wijkziekenverzorgende

Een dag uit het leven van een wijkziekenverzorgende

Tessa is wijkziekenverzorgende bij Evean. Benieuwd wat zij van Joinuz vindt én hoe een werkdag eruit ziet? Lees dan nu haar uitgebreide blog.

lees verder
Werken voor Joinuz #1: Janien

Werken voor Joinuz #1: Janien

In het overheidsdomein Omgeving & Recht detacheren wij een groot aantal professionals voor een grote diversiteit aan functies. Zo detacheren wij o.a. juristen, vergunningverleners, toezichthouders, bouwinspecteurs en stedenbouwkundigen. Eén van deze professionals is Janien. Zij wordt door ons gedetacheerd bij de Gemeente Schagen. Wij vroegen haar wat ze van ons vindt én hoe ze bij ons terecht is gekomen. Onderstaand haar verhaal.

lees verder
Stage lopen als WMO Consulent

Stage lopen als WMO Consulent

​Op een frisse, maar zonnige dag in maart begon mijn meeloopdag bij de MO-zaak in de binnenstad van Den-Haag. Na een zoektocht voor een goed parkeerplaatsje belde ik samen met Paula, 1 van de WMO Consulenten die via Joinuz bij de MO-zaak aan het werk is, aan bij de dame waar we op huisbezoek gingen. Daar begon voor mij de eerste ervaring als WMO Consulent. Bij binnenkomst werd (al stiekem) gekeken naar de manier van lopen van mevrouw, zodat we ons eerste beeld hadden van de mobiliteit van de mevrouw waar we op bezoek gingen. Vervolgens kregen we een kopje thee aangeboden en begon het gesprek.

lees verder
Jouw SKJ-registratie bij Joinuz

Jouw SKJ-registratie bij Joinuz

Wij van Joinuz ‘doen’ in mensen. Hele goede mensen. Voor hele goede organisaties. Alles wat je verwacht van een detacheringsbureau maken wij waar. Elke dag weer. Ook voor de Jeugdprofessional. Via ons kun je bijvoorbeeld als jeugdconsulent bij de gemeente aan de slag . Maar ook binnen het wijkteam. Wil je liever bij een stichting werken? Of bij de jeugdbescherming? Gedwongen of vrijwillig kader? Heb je een voorkeur voor een bepaalde doelgroep? Je zegt het maar. Op basis van jouw wensen zoeken wij er de juiste opdracht bij.

lees verder
Stage lopen als projectleider

Stage lopen als projectleider

​Binnen Joinuz hechten wij veel waarde aan kwaliteit en een steeds verdere optimalisering hiervan. Ons doel is om de persoonlijke match te maken tussen de opdrachtgever en professional. Het beschikken over goede kennis over het inhoudelijke werk van de professionals en de huidige markt is hierbij van groot belang. Eén van die manieren waarop wij dat doen, is een dagdeel stagelopen bij één van onze professionals.

lees verder