De leukste baan om lekker te kunnen leven

De verhalen van onze professionals


Anouk

Mijn naam is Anouk en ik ben al anderhalf jaar met veel plezier in dienst van Joinuz. Na mijn werk als indicatieadviseur bij het CIZ ben ik bij de invoering van de Wmo 2015 aan de slag gegaan binnen het gemeentelijk werkveld. Op dit moment werk ik als Wmo consulent voor verschillende gemeenten, waarbij het zwaartepunt ligt op de begeleidingsaanvragen. Deze functie past uitstekend bij mijn vooropleiding (WO medische psychologie) en eerdere werkervaring. Naast mijn core-werkzaamheden zet ik mij ook maatschappelijk in als vrijwillig psycholoog bij stichting Korrelatie.

Ik heb er bewust voor gekozen niet rechtstreeks in dienst te treden bij een gemeente, maar via een detacheerder aan het werk te gaan. Zo is er werkzekerheid, maar tegelijkertijd ook de mogelijkheid om veel verschillende werkplekken te leren kennen. Een soort van geoorloofd jobhoppen; exact waar ik naar op zoek was.

Via een ex-collega ben ik met Joinuz in aanraking gekomen. Vanaf het eerste moment had ik hier een goed gevoel bij. De kernwaarden van Joinuz zijn enthousiasme, resultaatgerichtheid, intelligentie en energie en deze sluiten naadloos aan bij mijn eigen mentaliteit en werkhouding. Daarnaast kijkt Joinuz altijd naar mij als persoon en gaan alle nieuwe opdrachten in overleg. Dit gecombineerd met de opleidingsmogelijkheden die zij bieden geeft een uitstekende basis om mijzelf te ontwikkelen binnen mijn loopbaan.

En mocht ik ooit wel behoefte hebben aan een vaste werkplek, dan weet ik zeker dat Joinuz mij ook daarbij zal helpen.  Want naast detachering, doen zij ook aan arbeidsbemiddeling. Een fijne gedachte waardoor ik zeker weet dat ik hier nog jaren op de juiste plek zit. 


Rachel

Als zelfstandige werk ik graag met Joinuz samen. Joinuz staat voor transparantie en ze werken met een team van daden en niet alleen woorden.

• goede bemiddeling voor een langere periode en geen ad hoc diensten 
• geen bemiddelingskosten , altijd correcte en tijdige betaling
• een leuk team dat altijd een luisterend oor heeft en echt achter je staat  ( korte communicatielijnen)
• een team dat niet schroomt  een kijkje te nemen op de werkvloer van de  opdrachtnemer 

Veel bureau's mogen een voorbeeld aan Joinuz nemen, want het gaat immers om een gunfactor van het bureau én de opdrachtnemer (en niet alleen om die van het  bureau!!!)

Bij Joinuz kom je er samen uit!! So why not join Joinuz, Just join them!!! 


Surriëla

Ik ben een persoon die heel betrokken is in de samenleving. Ik verricht bij verschillende stichtingen vrijwilligerswerk. Ik ben graag onder de mensen. Ik ben behulpzaam, leergierig en sta open om nieuwe dingen te leren. 

De afgelopen 2 jaar heb ik tijdens mijn werk als bijzondere bijstandsconsulent ervaring kunnen opdoen bij verschillende gemeentes. Momenteel werk ik als minimaconsulent bij een gemeente in Noord-Holland. Mijn werkzaamheden zijn: Minima aanvragen afhandelen (Stadspas, schoolkosten, individuele inkomenstoeslag, tegemoetkoming chronisch zieken), toelichting geven op bezwaarschriften, het draaien van baliediensten (periodieke verklaringen invullen met cliënten) en telefoondienst. Verder ben ik ook fiatteur. Dat houdt in dat ik op de aanvragen die zijn afgehandeld een 3-punts controle moet uitvoeren.

Ik ben bij Joinuz terecht gekomen via twee collega’s die al werkzaam zijn bij Joinuz. Joinuz is een bureau dat dicht bij de personen blijft. Je bent geen nummer, maar een persoon. Adviseurs en recruiters bewaken je groeiproces en tonen oprecht interesse in wat je doet en wie je bent. Zij willen weten wat je allemaal qua werkzaamheden verricht bij de opdrachtgever. Er is maandelijks contact met je adviseur om te horen hoe het gaat met je opdracht. Uiteraard kan ik bij nieuwe ontwikkelingen of andere belangrijke zaken zelf contact opnemen. Joinuz is een open en transparante organisatie. 


Yvonne

Eind 2014 werd ik door Joinuz gebeld. Tijdens een gesprek met één van hun klanten was mijn naam genoemd en zijn positieve ervaringen over mij gedeeld. Ik was op dat moment klaar en beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Het eerste contact met Joinuz was direct positief. Bij Joinuz staat de professional centraal. Aan mij worden dan ook regelmatig de vragen gesteld ‘wat wil je zelf’ en ‘wat vind je daar zelf van’. Ik vind het prettig om op een persoonlijke manier benaderd te worden en te kunnen vertrouwen op een partij die mij bemiddelt bij een klant. Dit gevoel kreeg ik bij het eerste contact en heb ik nog steeds tijdens mijn contact met Joinuz. Mijn eerste opdracht was een project voor de BUCH-gemeenten. In 2015 ben ik het gehele jaar bezig geweest met het inrichten van het proces en de vergunningverlening van exploitatievergunningen, terrasvergunningen, drank- en horecavergunningen en aanwezigheidsvergunningen kansspelautomaten. Tijdens het project onderhield Joinuz steeds contact met mij en de opdrachtgever om ervaringen uit te wisselen. Roy is ook enkele keren op locatie geweest. Ik heb gemerkt dat deze betrokkenheid ook door de opdrachtgever als positief is ervaren. Op dit moment heb ik via Joinuz een opdracht bij de gemeente Waterland. Op de afdeling Algemene en Juridische Zaken houd ik me bezig met de vergunningverlening op het gebied van de APV en bijzondere wetten. 


Maarten

Joinuz is een jong, enthousiast bedrijf en ik werk al een tijdje met plezier voor ze. Met mijn ervaring als Bouwinspecteur en het aanstekelijke enthousiasme van de adviseur van Joinuz was het geen probleem om mij gedetacheerd te krijgen. Naadloos kon ik na het einde van de opdracht bij de gemeente Lelystad overstappen naar de volgende opdracht bij stadsdeel Amsterdam Nieuw West. De samenwerking met Joinuz voelt aan als een warm bad, waarbij trefwoorden als korte lijnen en meedenken het bureau op eenzame hoogte tillen. Met gepaste trots drink ik mijn koffie uit de Joinuz beker en leg ik mijn sleutelbos met Joinuz lanyard zichtbaar op mijn bureau. Ik ben een professional, werkzaam voor Joinuz; dat mag gezien worden! 

Schrijf je in!

Als professional wil je een job waarin je jezelf kunt bewijzen en ontplooien. Bij een organisatie die dat snapt en je daarvoor ook de ruimte biedt. Wij hebben goede contacten met zulke organisaties. We weten precies welke eisen zij stellen aan hun medewerkers. En wat ze te bieden hebben.

Inschrijven