Werken in de sociaal juridische dienstverlening

Je hebt je diploma sociaal juridische dienstverlening op zak en je bent op zoek naar een uitdagende baan die je ook nog eens voldoening geeft. Wie weet ligt jouw toekomst in het Sociaal Domein, want hier kun jij jouw juridische kennis en je sociale vaardigheden inzetten om mensen te helpen. Mensen die jouw expertise het meest kunnen gebruiken, bijvoorbeeld omdat zij in de schuldhulpverlening zijn beland en/of onder de armoedegrens leven.Maar hoe jouw ideale baan er ook uit ziet, als SJD’er kun jij een wereld van verschil maken. Als detacheerder binnen de zorg en de overheidsdomeinen Sociaal Domein en Omgeving & Recht helpt Joinuz je daar graag bij.

Joinuz zet zich graag in voor de sociaal juridische dienstverlening

Ja, uiteraard doen wij onze uiterste best om jou een leuke baan in de sociaal juridische dienstverlening te bezorgen. Maar er is meer. Wij vinden namelijk ook dat wij zelf iets moeten doen voor de maatschappij en daarom is vrijwilligerswerk onlosmakelijk met Joinuz verbonden.Het is voor ons belangrijk dat onze medewerkers hun horizon verbreden, dus bieden wij de mogelijkheid om in de baas zijn tijd mee te draaien bij maatschappelijk betrokken organisaties zoals de Voedselbank.

Met een goed gevoel aan de slag binnen de sociaal juridische dienstverlening?

Ben jij op zoek naar werk in de sociaal juridische dienstverlening? Dan weet je nu dat je bij Joinuz helemaal op je plek zit. Wij helpen jou en jij helpt die mensen die dit het hardst nodig hebben. Goede deal, nietwaar? Kijk dan meteen welke interessante functies we voor jou als SJD’er open hebben staan.

Hier
vind je al onze vacatures in het Sociaal Domein.

Wij vertellen je graag meer over hoe leuk werken voor Joinuz is. Neem contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen. Help jij ons binnenkort om de wereld een beetje beter te maken? We kijken ernaar uit!